Selecteer een pagina

Lianne Vader-Wattel

Ik ben Lianne Vader-Wattel, eigenaar van mijn Praktijk WIJS.

Jarenlang werkte ik met veel plezier als juf en Remedial Teacher (begeleider van kinderen met leerproblemen) in het regulier basisonderwijs. In 2014 ben ik hiernaast mijn Praktijk WIJS gestart in mijn woonplaats Domburg. In maart 2017 heb ik de keuze gemaakt om volledig te gaan werken in mijn praktijk.

Mijn werk met kinderen is naast mijn jarenlange ervaring in het onderwijs voor een belangrijk gedeelte gestoeld op de opleiding tot Master SEN (Special Educational Needs) die ik in 2009 heb afgerond. Binnen deze opleiding heb ik gekozen voor twee afstudeerrichtingen; kinderen met leerproblemen én kinderen met gedragsproblemen.

Professionele ontwikkeling en het onderhouden van mijn vakkennis vind ik erg belangrijk. Dit doe ik onder andere door middel van intervisie met collega’s, cursussen en trainingen, zoals Begeleider bij Rouw bij echtscheiding & overlijden (2015) en Meervoudige Intelligentie (2009).

In 2016 volgde ik de cursus ‘Theekransjes’. Hierdoor ben ik gecertificeerd om theekransjes te geven volgens de filosofie van Elske Kolkman. Sinds maart 2017 ben ik ook deskundige bij het landelijke online platform Appelmoes voor het hele gezin.

Mijn motto is: Ik zie jou graag! Dit geldt voor alle kinderen, maar ook voor hun ouders! Denk jij dat ik iets kan betekenen voor jou, jouw gezin of jouw kind? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgeprek.

Lianne