Selecteer een pagina

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze kenmerkt zich naast mijn kennis & ervaring door oprechte interesse, grote betrokkenheidtoewijdingcreativiteit en humor. De consulten zijn leerzaam, er wordt hard gewerkt, maar ook veel genoten. Kinderen nemen elke keer een dosis zelfvertrouwen mee naar huis en ouders ontvangen na ieder consult een verslag met tips en handreikingen om het geleerde in het dagelijks leven handen en voeten te geven. Indien gewenst, kan er een terugkoppeling worden gemaakt naar de leerkracht.

Geen enkel traject is hetzelfde, dat kan ook niet anders want ieder kind is uniek en de hulpvraag is iedere keer weer anders. Vaak werk ik één op één met kinderen & jongeren, maar regelmatig worden ouders zelf ook uitgenodigd of vindt er telefonisch contact plaats om de hulp zo goed mogelijk af te stemmen.

Tijdens de eerste consulten staat kennismaken centraal en gaan we op ontdekkingstocht naar hoe jouw kind in elkaar steekt. Daarna gaan we aan de slag met de hulpvraag. Deze wordt altijd ‘ingepakt’  in uitdagende activiteiten die ik volledig afstem op ieder kind apart. Kinderen leren zo actief door verschillende werkvormen en door op een speelse, creatieve manier bezig te zijn. Plezier en motivatie zijn heel belangrijk tijdens het traject. Op mijn Facebook-pagina geef ik regelmatig een ‘Kijk in de praktijk’ een aanrader als je benieuwd bent naar wat ik doe!

Ik heb interesse! En nu?

Om een afspraak te maken voor een gratis (!) kennismakingsgesprek van ca. 60 minuten kunt u mij bellen op 06-22644128, e-mailen via info@praktijk-wijs.nl of het contactformulier op deze website invullen. Tijdens het kennismakingsgesprek praten we over de hulpvraag, de voorgeschiedenis en is er gelegenheid om vragen aan elkaar te stellen. Het is een prettige wijze om elkaar te leren kennen, kennis te maken met de wijze waarop ik werk en om een duidelijk beeld te krijgen van de hulpvraag!